fbpx

60-70% off coupon – exclusief voor Aquachic klanten in Nederland

Share and get discounted 😊🧡

Kom jij uit Nederland of België en heb je een Aquachic fles in bezit?
Of twijfel je er eentje te bestellen en weet je niet welke kleur? Wil je er het liefst stiekem 2?

Deel in de maand juni en juli 2021 een leuke foto van jou met je Aquachic fles op instagram met de hashtag #Aquachic #StayHydratedWithAquachic

Als bedankje ontvang je van ons een coupon met 70% korting op je eerstvolgende bestelling op myaquachic.com en gratis verzendkosten!
Ook voor onze Belgische klanten geldig! Echter om de hogere verzendkosten te dekken bieden wij een kortingscoupon van 60% aan.

Zo simpel is het! Check nog even onze voorwaarden om misbruik te voorkomen maar daar hebben wij alle vertrouwen in.

Voorwaarden deelname actie:

  • Aquachic fles duidelijk zichtbaar + Aquachic getagd in de foto en het liefst jijzelf ook!
  • Zodra je foto 2 weken online staat, zullen wij je contacten om de bestelgegevens te controleren en krijg je een persoonlijke coupon van ons.
  • Er dient wel een eerdere bestelling geplaatst te zijn via myaquachic.com / bol.com of amazon.nl. Wanneer deze bestelling geplaatst is maakt niet uit.
  • Om te voorkomen dat er ‘nepaccounts’ gemaakt worden en wij het liefst echte mensen zien vragen we wel minimaal 100 volgers te hebben en een profielfoto op je IG account.
  • Account openbaar – anders kunnen wij je tag niet zien en is de hashtag niet zichtbaar voor anderen.
  • De foto op instagram dient minimaal 6 maanden op jouw Instagram te blijven staan.
  • Blijkt dat de foto toch verwijderd is na enkele maanden, kan Aquachic hiervoor een zogenoemde boete van 15,- in rekening brengen… maar hier gaan we natuurlijk niet vanuit 🙂 !
  • Door deel te nemen aan de actie mag Aquachic jouw foto ook gebruiken voor marketingdoeleinden, bijvoorbeeld re-posten op onze eigen feed.

 

 

15% EXTRA KORTING MET CODE 'SUNSHINE' + FREE SHIPPING ABOVE €20 IN NL and ABOVE €30 IN BELGIUM - !! Shipping delay: delivered within max 3 working days.SHOP NOW!
+